Exportdrvo potpisao sporazum o suradnji sa OT Logistics

Exportdrvo potpisao sporazum o suradnji sa OT Logistics

OT Logistics grupa, najveći operater u Poljskoj i najveći investitor u Luci Rijeka u Hrvatskoj, potpisali su okvirni sporazum o suradnji s hrvatskom tvrtkom Exportdrvo. Sporazum je potpisan u petak u nazočnosti predsjednika Poljske Andrzej Dude i predsjednice Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović. Ugovorom se određuje opseg logističkih usluga koje će OT Logistics pružiti za svog hrvatskog partnera.

Sporazum su potpisali izvršni direktor tvrtke Exportdrvo Bogumil Kulaga i direktor tvrtke OT Logistics za Republiku Hrvatsku Michał Górski.

Dogovor je usmjeren u smjeru povećanja kvalitete pružene usluge za tvrtku Exportdrvo. Zahvaljujući svojim iskustvima i know-howa u izvozu i uvozu robe, OT Logistics će hrvatskom partneru pružati usluge najvišeg standarda u Luci Rijeka. Detaljni sporazumi o logističkim uslugama bit će potpisani između Exportdrva i C. Hartwig Adria, hrvatske podružnice OT Logistics S.A.

 

izvor: http://europaproperty.com/news-2017/07/polands-ot-logistics-signs-cooperation-agreement-with-croatias-exportdrvo-3799


Datum objave 17/07/2017