Novosti

Exportdrvo na Domotexu 2020

Od 10. do 13. siječnja 2020. godine u Hannoveru se održao međunarodni sajam podnih obloga DOMOTEX, kojeg je posjetilo preko 35.000 ljudi, a od toga je preko 70% posjetitelja bilo iz inozemstva.

Exportdrvo na Domotexu 2019

Na 31. međunarodnom sajmu podnih obloga DOMOTEX koji je održan od 11. do 14. siječnja 2019. u Hannoveru, a koji je posjetilo više od 50.000 stručnih posjetitelja iz stotinjak zemalja...

Exportdrvo izlagao na BAU 2019

Exportdrvo je ponovo izlagao na vodećem svjetskom sajmu arhitekture, materijala i sustava BAU. Na ovogodišnjem BAU koji je održan od 14. do 19. siječnja 2019. u Munchenu...

Exportdrvo na Carrefour International du Bois 2018

Exportdrvo je već tradicionalno izlagalo na sajmu drvne industrije Carrefour International du Bois u Nantesu, među 550 izlagača iz cijelog svijeta.

Exportdrvo na Domotexu 2018

Exportdrvo već 17. godina u nizu izlaže i prezentira višeslojne parkete i drvene masivne podove na sajmu Domotex. Uz prezentaciju naših proizvoda, iskoristili smo priliku i za susrete sa našim partnerima i kupcima te ostvarili čitav niz novih kontakata...

Davor Rostuhar postao je prvi Hrvat koji je pješke osvojio Južni pol!

Exportdrvo je s ponosom podržao prvu hrvatsku ekspediciju na Južni pol. Čestitamo Davoru Rostuharu koji je stigao na cilj! Davor Rostuhar je uspješno završio prvu hrvatsku ekspediciju na Južni pol.

Exportdrvo sponzor Međunarodne multidisciplinarne konferencije

Exportdrvo je kao sponzor nazočio Međunarodnoj multidisciplinarnoj konferenciji o moru, prometu i logistici 2017., u organizaciji Lučke uprave Rijeka i Pomorskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci.

Exportdrvo potpisao sporazum o suradnji sa OT Logistics

OT Logistics grupa, najveći operater u Poljskoj i najveći investitor u Luci Rijeka u Hrvatskoj, potpisali su okvirni sporazum o suradnji s hrvatskom tvrtkom Exportdrvo.